Sajtómegjelenések | Műanyag fröccsöntés

A Plasticor Kft.-t Kelemen Gábor cégvezető mutatta be a jelenlévőknek. A társaság műszaki műanyagfröccsöntéssel, elastomer és bioműanyagok fröccsöntésével, továbbá szereldei tevékenységgel, szerszámkészítéssel és összeszereléssel foglalkozik, 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás, amely másfél évtizedes életútja során mára középvállalattá vált. Elmondta, hogy a cég jelenleg 90 főt foglalkoztat, továbbá kutatás-fejlesztési és termékfejlesztési projekteken is dolgozik…az összejövetel egy olyan cégnél valósul meg, amely elnyerte a kamara “Év Vállalkozása” díját 2019-ben.

Sajtómegjelenések | Műanyag fröccsöntés

“Egy multinacionális vállalat egyik vezető munkatársaként Bódy Kornél gondolt egy merészet, és 2004-ben saját vállalkozásba fogott. Azóta a fröccsöntött műszaki műanyag termékek gyártásával foglalkozó Plasticor Kft.-t milliárdos forgalmú céggé fejlesztette. A társaság operatív vezetéséből egy szervezetfejlesztési folyamat eredményeképpen kicsit hátrébb lépő alapító fő célja, hogy a következő években több saját terméket is kifejlesszenek.”
Heszler Róbert

Sajtómegjelenések | Műanyag fröccsöntés

2019 – Beszámolók az Év Vállalkozása Díjról

Az Év Vállalkozása 2019 – Plasticor Kft. (VMKIK, 2019)
„Az Év Vállalkozása Díjat kisvállalati kategóriában 2019-ben magasszintű szakmai tevékenységei elismeréseként a veszprémi Plasticor Műanyagfeldolgozó Kft. kapta.”
TOP 100+200 2019 (VMKIK, 2019)
Veszprém megye gazdasága: Dinamikus pályán a járműipar és az idegenforgalom (VEOl, 2010)

Sajtómegjelenések | Műanyag fröccsöntés

„A stabil és versenyképes beszállítói háttér kiépítése egybevág a Samsonite-csoport stratégiai célkitűzésével: az árban versenyképes, de kevésbé rugalmas távol-keleti beszállítók kiváltása a gyártóbázisokhoz közelebb fekvő, helyi beszállítókkal.

A december közepén záruló projektben a Kresz és Fiedler Kft., a Termoplast Kkt., a Plasticor Kft. és a Sárrét-Plast Zrt. vesz részt.”

Sajtómegjelenések | Műanyag fröccsöntés

„Már mintegy hetven munkatárssal dolgozunk, így azok a folyamatok, amik korábban olajozottan működtek, már átgondolásra szorulnak. Szervezetfejlesztés alatt állunk, új alapokra kell helyezni a működésünk, hogy gördülékenyen tudjunk dolgozni nagyobb kis cégként is. Azt gondolom, ez a fennmaradás záloga is: mindig egy-két lépéssel előrébb kell járni.”

Sajtómegjelenések | Műanyag fröccsöntés

2015 – Erősségük az egyedi (Napló)

„Alig több mint 10 éve kezdte tevékenységét a Plasticor Műanyagfeldolgozó Kft. Ez idő alatt a „sima” fröccsöntéstől a speciális műanyag-technológiáig jutottak.
Folyamatos fejlődés, a portfólió bővítése, az alkalmazottak számának emelkedés jellemzi a 2004-ben alakult Plasticor Műanyagfeldolgozó Kft.-t.
[…]
Az automatizálás irányában mennek, mert ezzel a minőség magasabb.”

Sajtómegjelenések | Műanyag fröccsöntés

2012 – Ember küzdj és bízva bízzál (Forum Humanum)

„A gazdaság fellendülését nem várhatjuk a kesergéstől, csak és kizárólag attól, hogy hittel, kitartással folytatjuk a munkát és példát veszünk azon magyar vállalatokról, melyek tudatos építkezéssel képesek versenyelőnyre szert tenni.”

Sajtómegjelenések | Műanyag fröccsöntés

2011 – Felsőbb osztályba törekszik a Plasticor Kft. (Műanyag és gumi magazin)

„Egy ambiciózus fiatalember műanyagfeldolgozó üzemekben szerzett tapasztalatai birtokában 2004-ben alapította cégét. A 3 fős vállalkozás 2009 februárjában már 15 főt számlált, jelenleg pedig 50 főnek ad biztos megélhetést.”

Sajtómegjelenések | Műanyag fröccsöntés

2010 – Mert ez műanyag (Heti válasz)

“Alkatrészek autókba, hűtőkbe, radiátorokba: csak néhány példa a veszprémi Plasticor Kft. által gyártott termékek közül. A műanyagok fröccsöntésével foglalkozó cég vezetője szerint ezen a piacon csak saját termékekkel lehet láthatóvá válni. Az alig hatéves cég a bérmunkák mellett már két “találmánnyal” is büszkélkedhet.”

Sajtómegjelenések | Műanyag fröccsöntés

2010 – Alkatrészgyártók padlón (Napló)

„Miközben az alkatrész-gyártók egy része padlót fogott, a Plasticor Kft. erősíti a tevékenységét.”

Sajtómegjelenések | Műanyag fröccsöntés

2009 – Ide jó szívvel jöhetnek (Napló)

„A gazdasági válság ellenére nem csökkentették a beruházási célkitűzést.
[…]
Hiába ütött be a krach, megvalósították elképzeléseiket. A továbblépéshez szükségük volt rá.”

Sajtómegjelenések | Műanyag fröccsöntés

2009 – A jövő alapja az innováció (TOP100 kiadvány)

„Az innovatív gondolkodás elterjesztésére, az innovációs területeken elterjedt megvalósuló tapasztalatcserére, valamint a jó ötletek közös megvalósítására, a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kezdeményezésére megalakult a Regionális Innovációs Klaszter.”

Sajtómegjelenések | Műanyag fröccsöntés

2008 – Elméletből a gyakorlatba (Napló)

„A jó ötlet gyakorlati megvalósításához számtalan dolog együttállása szükséges: gyártókapacitás, piaci ismeretek, kapcsolati tőke. Bódy Kornél ezekben kíván segítő jobbot nyújtani az ötletgazdáknak.”

Sajtómegjelenések | Műanyag fröccsöntés

2006 – A siker titka: kiemelkedő szaktudás (Műszaki magazin)

„A veszprémi Plasticor Kft.-t 2004. áprilisában alapította Bódy Kornél – családi vállalkozásként – és már két hónap múlva, június végén a termelés is megindult.”

Sajtómegjelenések | Műanyag fröccsöntés

2005 – Kis cég, de nagyként viselkedik (Napló)

„Egy új vállalkozás beindításához a gép és ember előtt a kapcsolatrendszer a legfontosabb. Előbbi kettő könnyebben beszerezhető, utóbbira viszont nehezen tesz szert az ember, pedig a piacra jutáshoz szükség van rá.”

Sajtómegjelenések | Műanyag fröccsöntés

2005 – Bemutatkozik a Plasticor Műanyagfeldolgozó Kft. (Műanyag és gumi magazin)

„A 2004-ben elején alakult családi kisvállalkozás ügyvezetője műanyag-feldolgozó ismereteit a gyakorlatban, különböző cégek műszaki vezetőjeként szerezte.”

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon felveni velünk a kapcsolatot! Legyen szó akár szolgáltatásainkról, termékeinkről, kollégáink részletes tájékoztatást adnak Önnek!

Ingyenes ajánlatkérés