Szerelvény és termékgyártás | Műanyag fröccsöntés

Komplett projekt menedzsment. A terméktől a gyártásig.

A terméket az elképzeléstől a gyártásig kisérjük. Nagy tapasztalatú kollégáink végigkisérik a megvalósítás folymatát szoros együttműködésben az ügyféllel. A folymatok direkt felügylet alatt állnak : termékelemzés, tanácsadás, anyagkiválasztás, CAD rajzolás, Mold flow analízis, pilot termék gyártás, nullszéria, szerszámmenedzsment, szerszámgyártás, szerszámgarancia, bemérések, PPAP dokumentáció, gyártási, szerelési folyamatok bevezetése, robotizálás és optimalizálás. Igény szerinti az együttműködés mélysége. A termékeket a lehetőségek maximális kihasználása érdekében modern, világszinvonalú gépparkkunkhoz tudjuk tervezni.

A tapasztalatokat a saját fejlesztésű termékeink esetében is jó tudjuk hasznosítani. Itt a fő feladat a műanyag fröccsöntés, innováció, szaktudás szinergiájának a kihasználása. A saját termékportfolió fejlesztésének a lehetősége elemzés és bővítés alatt áll.

Erről a Termékeink menüpont alatt tájékozódhat.

Tovább a termékekhez

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon felveni velünk a kapcsolatot! Legyen szó akár szolgáltatásainkról, termékeinkről, kollégáink részletes tájékoztatást adnak Önnek!

Ingyenes ajánlatkérés