Alapító tulajdonosunk a fröccsöntés terén szerzett évtizedes tapasztalataira alapozva hozta létre a Társaságot, amely másfél évtizede szolgálja ki ügyfeleit hagyományos technológiával fröccsöntött műanyag termékekkel (PC, PBT, PA6, PA6.6, PA12, ABS, POM, PEEK, PP, PPS, PVDF, PVC, ESD termékek…).

Műanyag fröccsöntés hagyományos technológiával

Telephelyünkön közel két tucat fröccsöntő gépet üzemeltetünk, melyek számát folyamatosan növeljük. A géppark jellemzően ENGEL gépekből áll, de szép számmal akad ARBURG gépből is és nem hiányozhatnak a palettáról a FANUC gyártmányok és a Wittmann elektromos fröccsöntő gépe sem. A gépek záróereje 20 tonnától 450 tonnáig terjed, maximum 900 gramm fröccssúly mellett.

A gyártás flexibilitását segítik az olyan technológiai megoldások, mint a függőlegesbe állítható csigák (zárósíkba fröccsölés), a dönthető asztal betétes munkákhoz, a függőleges fröccsöntés lehetősége, központból eltolható csigák, a maghúzás, a piezoelektromos nyomásérzékelés, a levegős lefújatás és a zárt láncú anyagszárítás. A műanyaggyártásunkat a FIFO elvre épülő készletezés és BAR code vezérlésű termelésirányítási rendszer támogatja.

A technológiai kihívásoknak való megfelelést szolgálja a gyártási folyamatok robotizálása. Jelenleg a gépparkunk fele robotizált, de a folyamat még korántsem zárult le. Alapvetően a hőre lágyuló műanyagok nagyszériás gyártására szakosodtunk, melyekkel elsősorban az autóiparban, elektronikai iparban kulcsszerepet játszó vevőinket szolgáljuk ki. Az általunk gyártott alkatrészek ugyanakkor az orvostechnikai, bútoripari és építőipari késztermékekbe is beépítésre kerülnek. A hagyományos technológia túlsúlya nem jelenti azt, hogy speciális igényeket ne tudnánk teljesíteni. Az általunk használt speciális technológiákról itt tájékozódhat.

A gépparkunk részletes összetétele:

Engel HL oszlopnélküli fröccsgép
25-450 tonna záróerő és a 2K (két komponensű) fröccsöntés
2 db E-mac 100 to-s teljesen elektromos gép, 4 db szervohidraulikus
15 db
Arburg fröccsöntőgép
20-200 tonna záróerő
zárósíkba fröccsöntés, függőleges gép, kezelős munkák
0-607 gramm terméksúly
5 db
Fanuc
180-300 tonna záróerő
350 gramm terméksúlyig
2 db
Wittmann
110 tonna záróerő
elektromos
1 db
Haitian
550 tonna záróerő
hibrid
1 db
Műanyag fröccsöntés hagyományos technológiával

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon felveni velünk a kapcsolatot! Legyen szó akár szolgáltatásainkról, termékeinkről, kollégáink részletes tájékoztatást adnak Önnek!

Ingyenes ajánlatkérés