Műanyag fröccsöntés, szerszámkészítés, szereldei tecékenység | Plasticor

A Plasticor Kft. műszaki műanyagfröccsöntéssel (PC, PBT, PA6, PA6.6, PA12, ABS, POM, PEEK, PP, PPS, LCP, PVDF, PVC…), elastomer (TPE, TPU) és bioműanyagok fröccsöntésével, továbbá szereldei tevékenységgel, szerszámkészítéssel és összeszereléssel foglalkozik. 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás, amely másfél évtizedes életútja során mára középvállalattá vált. A 70-80 főt foglalkoztat. Büszkeséggel tölt el minket, hogy az általunk gyártott alkatrészek a közkedvelt autómárkák és elektronikai cikkek alkotóelemeiként hasznosulnak.

Gyártási tevékenységünket szakképzett dolgozói gárda és folyamatosan bővülő, modern technológiát képviselő géppark támogatja. Üzemi méretünket is folyamatos növekedés jellemzi, hiszen a kezdeti kapacitásokat megtöbbszörözve jelenleg két csarnoképületben 2000 négyzetméteren termelünk.

Tovább cégtörténetünkhöz

De nem csak termelünk, hanem fejlesztünk is. Az általunk fejlesztett termékek palettája a csőtakarókból, mécsesekből és rögzítő rendszerekből áll. Cégcsoportunk tevékenysége ingatlanhasznosításra is kiterjed. Tagvállalatunk termelő, illetve logisztikai feladatok végzésére alkalmas, remek infrastrukturális adottságokkal bíró helyiségeket kínál a már helyben működő vagy éppen letelepülni kívánó vállalkozások számára.

Videóink

Kérjük tekintse meg bemutatkozó filmjeinket és nyerjen mélyebb betekintést a vállalat életébe.

2017

2016

2012

2009

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon felveni velünk a kapcsolatot! Legyen szó akár szolgáltatásainkról, termékeinkről, kollégáink részletes tájékoztatást adnak Önnek!

Ingyenes ajánlatkérés