A Plasticor egy 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás, amely másfél évtizedes életútja során mára középvállalattá vált. A közel 70 főt foglalkoztató veszprémi üzem műanyagok, hőre lágyuló gumi és fa fröccsöntésével, továbbá szerelvénygyártással, szerszámkészítéssel és összeszereléssel foglalkozik. Büszkeséggel tölt el minket, hogy az általunk gyártott alkatrészek a közkedvelt autómárkák és elektronikai cikkek alkotóelemeiként hasznosulnak.

Gyártási tevékenységünket szakképzett dolgozói gárda és folyamatosan bővülő, modern technológiát képviselő géppark támogatja. Üzemi méretünket is folyamatos növekedés jellemzi, hiszen a kezdeti kapacitásokat megtöbbszörözve jelenleg két csarnoképületben 2000 négyzetméteren termelünk.

Tovább cégtörténetünkhöz

De nem csak termelünk, hanem fejlesztünk is. Az általunk fejlesztett termékek palettája a csőtakarókból, mécsesekből és rögzítő rendszerekből áll. Cégcsoportunk tevékenysége ingatlanhasznosításra is kiterjed. Tagvállalatunk termelő, illetve logisztikai feladatok végzésére alkalmas, remek infrastrukturális adottságokkal bíró helyiségeket kínál a már helyben működő vagy éppen letelepülni kívánó vállalkozások számára.

Videóink

Kérjük tekintse meg bemutatkozó filmjeinket és nyerjen mélyebb betekintést a vállalat életébe.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon felveni velünk a kapcsolatot! Legyen szó akár szolgáltatásainkról, termékeinkről, kollégáink részletes tájékoztatást adnak Önnek!

Ingyenes ajánlatkérés