A kedvezményezett neve: Plasticor Műanyagfeldolgozó Kft.

A szerződött vissza nem térítendő támogatás összege: 22 708 125 Forint

A támogatás mértéke (%-ban): 55

Projekt Megnevezése: Napelemes rendszer telepítése a Plasticor Műanyagfeldolgozó Kft.-nél

Projekt azonosító: GINOP-4.1.4-19-2020-03223

A projekt befejezési időpontja: 2022. június 28.

A projekt tartalmának bemutatása:

Társaságunkat a környezettudatos működésre törekvés jellemzi, ami többek között kiterjed a természeti erőforrások megkímélésére, a hulladékkezelés környezeti hatásainak visszaszorítására, az előállított anyagok biztonságos felhasználására, a környezetet feleslegesen terhelő tevékenységek mellőzésére.

A napelemes rendszerekkel kapcsolatos kedvező tapasztalataink birtokában a korábbihoz képest nagyobb léptékű fejlesztésre szántuk el magunkat, a megvalósítandó napelem rendszer már 150,375 kWp névleges teljesítményt képvisel.

A megvalósítás helyszínéül kiválasztott épület önálló villamos energetikai rendszerrel rendelkezik, funkcióját tekintve logisztikai feladatokat is szolgáló ipari termelőüzem.

A rendszer gerincét 401 db LONGi LR4-60HPH 375M monokristályos napelem panel és az áramátalakításért, szabályozásért felelős Huawei SUN2000-50KTL-M0 háromfázisú inverterek képezik.

A projekt környezeti hasznosságot teremt, az új technológiák alkalmazásán keresztül növeli a technológiai felkészültségünket és a vállalati magatartás megítélésén keresztül is támogatja a versenyképességünket.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon felveni velünk a kapcsolatot! Legyen szó akár szolgáltatásainkról, termékeinkről, kollégáink részletes tájékoztatást adnak Önnek!

Ingyenes ajánlatkérés