A kedvezményezett neve: Plasticor Műanyagfeldolgozó Kft.

A szerződött támogatás összege: 12 750 119 Forint

A támogatás mértéke (%-ban): 30

Visszatérítendő hitel összege: 13,18 MILLIÓ FORINT

Projekt Megnevezése: Kapacitásbővítő beruházás a PLASTICOR Kft.-nél

Projekt azonosító: Ginop-1.2.3-8-3-4-16-2017-01646

A projekt befejezési időpontja: 2019. július 27.

A projekt tartalmának bemutatása:

Az uniós támogatás segítségével beszerzésre került berendezések a jelenlegi technológia kapacitásának bővítéséhez, minőség elemzéséhez, szélesebb műszaki tartományban való működés megteremtéséhez szükségesek. Ezen fejlesztésekkel cégünk sokkal magasabb üzembiztonság és minőség mellett tudná biztosítani ügyfeleinek kiszolgálását. A projekt során az alábbi eszközöket sikerült beszerezni:

– 1db Wittmann EcoPower 110/350 H Unilog B6P fröccsöntőgép

– 1db Wittmann Dosimax MC-12 Színadagoló

– 1db Wittmann Tempro Plus D160 Temperáló

– 1db CompAir L15-10A olajbefecskendezéses csavarkompresszor

Továbbá a projekt keretében a megnövekedett villamos energia ellátásához új 20 kV-os fogyasztói tulajdonú transzformátor állomás és 0,4kV-os földkábelek kiépítésére is sor kerül.

A projekt hozzájárul a Plasticor Kft. fejlődéséhez, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítéséhez, a területi különbségek csökkentéséhez, a térségi felzárkóztatás és a helyi gazdaság megerősítéséhez. A beruházás olyan kapacitásbővítést eredményez, amelyre tényleges piaci igény mutatkozik, illetve javítja a technológiai feszültséget, versenyképességet és erőforrás hatékonyságot.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon felveni velünk a kapcsolatot! Legyen szó akár szolgáltatásainkról, termékeinkről, kollégáink részletes tájékoztatást adnak Önnek!

Ingyenes ajánlatkérés