Az olyan ember végzi hatékonyan és jól a munkáját, aki a környezetét rendezetten, esztétikusan, veszélyektől mentesen, érezhetően biztonságban érzi magát.

Környezeti hatások minimalizálása és a környezetszennyezés megelőzése érdekében a Plasticor Műanyagfeldolgozó Kft. az alábbi stratégiai célokat tűzte ki maga elé:

• A természeti erőforrások megőrzése, beleértve az anyagtakarékosság, az energiatakarékosság, és a megújuló erőforrások használata azok megújulási kapacitásán belül.
• A nélkülözhetetlennek vélt anyagok mindennapjaink részévé váltak, próbáljuk azokat úgy kezelni, használni, hogy károsító hatásukat ne fejtsék ki, vagy ezek a károsító hatások még kezelhetők legyenek.
• Meg kell határozni és közzé tenni azokat a teendőket, feladatokat, amelyekkel rendkívüli esemény, katasztrófa esetén, a telephelyen tartózkodók személyi, vagyoni és környezeti biztonságot szavatolni lehessen.
• A tudásmegosztás (képzések, műhelyek, konferenciák, megbeszélések stb.) választott körülményei környezettudatosságot tükrözzenek.
• Jövőnk, élővilágunk, létünk fennmaradása érdekében a keletkezett hulladékok, kibocsátott károsító anyagok kezelése ugyanolyan fontosságú, mint az előállított veszélyes anyagok biztonságos felhasználása.
• Minden folyamatra legyen igaz, hogy pazarló és a környezetet feleslegesen terhelő tevékenységet ne végezzünk.

A Plasticor Kft ezeket a feladatokat oktatásokkal, a feladatok tervezett, szervezetten végrehajtott elvégzésével, dokumentálásával és visszaellenőrizve kiértékeli és a lehetséges hibák kijavításával a folyamatokat újratervezi.

„Minden embernek kötelessége megtenni mindent annak érdekében, hogy az általa elvégzett tevékenységek a környezetet ne, vagy csak olyan mértékben változtassák meg, hogy az a többi élőlény életkörülményeit ne befolyásolják!”

Fenti környezetpolitikai célkitűzéseket szolgálják az alternatív energiaforrások felhasználását növelő ingatlanfejlesztéseink is. A gyártási folyamatokhoz szükséges energiát részben napelemes rendszerből nyerjük.

Társaságunk rendelkezik műanyag hulladék feldolgozására hulladékhasznosítási engedéllyel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon felveni velünk a kapcsolatot! Legyen szó akár szolgáltatásainkról, termékeinkről, kollégáink részletes tájékoztatást adnak Önnek!

Ingyenes ajánlatkérés